Обичаната родна изпълнителка Симона Загорова призна, че малката й дъщеричка Галина заспива с песни,

...
Обичаната родна изпълнителка Симона Загорова призна, че малката й дъщеричка Галина заспива с песни,
Коментари Харесай

Симона Загорова: Сбъднах мечтата си!

Обичаната родна изпълнителка Симона Загорова призна, че дребната й дъщеричка Галина заспива с песни, защото е извънредно музикално детенце. Има си обичани приспивни песнички, които я успокояват, има и игриви, с които незабавно се разсънва. 

" В нашата къща постоянно е имало музика, песни и танци, тъй че музикална сила й е предадена, стартира да привиква с нея и се усеща доста добре “, споделя пред " Телеграф “ с усмивка Симона. 

Само преди седмица дребната Галина бе кръстена, и то точно на първият си рожден ден, а Загорова признава, че подготовката им е коствала доста време, само че е щастлива, че всичко е тъкмо както си го е представяла. 

" Нашето злато Галина към този момент е на годинка и е християнче. За нас това беше един извънредно значим празник, тъй като сме доста вярващи и искахме детето да получи вярната протекция и по-късно да я покажем пред аудиторията. Подготовката беше интензивна (смее се). Доста се постарахме. Искахме всичко да е изпипано до най-малкия подробност от украсата, ресторант, меню, торта, тематично и цветово до облекло. 

Много време се подготвях за моя подарък към нея песента " Галина “ е по моя музика и текст, дадох цялата си душа и сърце в тази ария. Много се веселя, че се хареса толкоз и е по този начин слушана, тъй като това е една споделена страст. Лични фрагменти през тази една година, както и нови, които направихме в стyдиото и на Драгалевския манастир “, споделя щастливата майка. 

Симона не крие, че въпреки и единствено на една годинка, дъщеря й е огромна мадама и доста обича да се гласи.  " Голяма мадама е (смее се). Винаги усеща, когато я гласим за някакво излизане, когато й се прави прическа, когато й се поставят хубави облекла. Мисля, че се усещаше доста добре на кръщенето. Смени 3 тоалета, въпреки да не беше планувано. С бяла рокличка в църквата, по-късно празненството ни беше в лилава тема, а за край облече подаръка си от баба й Стефка бебешка национална носия, което беше доста сладко. Така че тя няма никакъв проблем със суетата към нея “, смее се Загорова. 

Симона не крие, че една от най-големите страсти в деня на кръщенето е бил фактът, че след толкоз доста години е съумяла да събере още веднъж на едно място и на една сцена майка си примата Глория, и баща си композитора Илия Загоров, написа " Телеграф “. 

" Чухме и видяхме майка ми и татко ми, все по този начин усмихнати и положителни и с все такава музикална химия на сцената, въпреки да не са пели дружно от години. Аз бях най-щастливият човек на света и може би тъкмо този ден и тези моменти са ми като някакъв филм и от време на време не мога да допускам, че ми се случи, тъй като за мен беше голяма фантазия като огромна да ги събера още веднъж и да ги видя на една сцена и им благодаря сърдечно, че го направиха поради мен и Галина “, не пести благодарности към родителите си надарената им наследница. 

Тя желае да даде на щерка си същата обич, която е получавала години наред от фамилията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР